Portalul e-manageri.ro” pune la dispozitia utilizatorilor sai un numar larg de servicii utile. Principalele sectiuni ale portalului de afaceri sunt:

  • Firme

  • Produse si servicii

  • Oportunitati de afaceri

  • Cursuri

In cazul in care doriti doar sa vedeti informatii utile pentru dvs. nu este necesara inregistrarea.

Pentru a beneficia pe de-a-ntregul de facilitatile oferite, este necesar sa va inregistrati (sa va creati un cont pe e-manageri.ro). Crearea unui cont este obligatorie in cazul in care doriti sa inscrieti o firma, doriti sa promovati anumite produse/servicii, sa promovati o oportunitate de afaceri sau in cazul in care doriti sa primiti newsletter-ul nostru.


Inregistrarea / Crearea unui cont

Inregistrarea este gratuita si simpla, iar informatiile furnizate sunt utilizate de catre sistem pentru a asigura buna functionare a portalului.

Pentru a ajunge in meniul de “inregistrare” puteti da click fie pe butonul “Login/Creare cont”. Veti fi condusi intr-o pagina care va permite intrarea in sistem in cazul in care aveti deja un cont creat sau crearea unui nou cont (inregistrare).

La inregistrare, trebuie sa utilizati date reale, in mod special o adresa de email valida. Verificati-va adresa de email, ca sa fiti siguri ca functioneaza, deoarece daca utilizati date care nu sunt corecte, sau daca adresa de email furnizata nu este reala si valida, nu veti putea primi codurile pentru a face mai tarziu modificari ale firmei sau ale produselor pe care le promovati.

In cazul in care inregistrarea s-a facut corect veti primi un mesaj de la noi pe adresa de e-mail indicata de dvs. Va rugam sa verificati directoarele speciale ("Bulk" la Yahoo, "Spam" la Gmail, "Junk" la Hotmail etc.), in cazul in care nu primiti mesajul nostru in “inbox”. In cazul in care mesajul nostru se regaseste in zona de “spam-uri” va rugam ca dupa ce deschideti email-ul (in cazul Yahoo sau Gmail), va sfatuim sa apasati butonul "Not Spam", pentru a primi in continuare mesaje in conditii normale, in "Inbox". 

 


Inscrierea unei firme in portal

 

Inscrierea unei firme in portal este posibila numai dupa ce ati creat un cont pe e-manageri.ro. Primul pas pe care trebuie sa il faceti este sa va autentificati. Dupa ce ati intrat in contul dvs veti fi condus la pagina de inscriere a firmei dvs.

In bara de meniu din partea superioara a paginii veti observa linkul “Datele firmei”. Dupa ce dati “click” pe acest link vi se va deschide un nou meniu cu mai multe sectiuni “Informatii firma”, “Imagini”, “puncte de lucru”, “persoane de contact”.

Completati pe rand toate aceste sectiuni. Atentie: in fiecare formular, dupa ce completati informatiile solicitate nu uitati sa dati “click” pe butonul “salveaza”.


Promovarea produselor/serviciilor firmei

Dupa ce ati intrat in contul intrati in bara de meniu din partea superioara a paginii si dati click pe linkul “Produse si servicii oferite”. Veti observa o zona tabelera in care apare scris “Adauga produse/servicii”. Dati click pe acest link si completati formularul


Adaugarea unui anunt privind oportunitatile de afaceri

Dupa ce ati intrat in contul intrati in bara de meniu din partea superioara a paginii si dati click pe linkul “Oportunitati oferite”. Completati formularul aparut si apoi dati clik pe butonul “Salveaza”


Modificarea profilului unei firme, a unui anunt referitor la produse/servicii sau privind oportunitatile de afaceri

Dupa ce ati intrat in contul dvs veti fi condus la pagina de inscriere / modificare a site-urilor in director. In bara de meniu din partea superioara a paginii veti observa butonul care va permite editarea informatiilor inscrise de dvs.

Dupa ce ati efectuat toate modificarile nu uitati sa dati click pe butonul “salveaza”.


Mesagerie

Utilizatorul “logat” poate trimite mesaje celorlalti utilizatori inregistrati. Astfel se pot stabili online relatii de afaceri fara ca acestea sa fie dezvaluite celorlalti utilizatori ai site-ului.

|  useful links  |  terms and conditions  |  privacy  |  about us  |  contact us  |  bookmark page  |  help  |  news  |  firms/counties  |